• Pagina activa

Bine ati venit in Egipt

In numele tuturor de la Cairo Express, as dori sa va urez un calduros bun venit in tara noastra frumoasa. Egiptul este tara razelor de soare, , a prieteniei si ospitalitatii, si in acest spirit, echipa noastra se afla aici pentru a va ajuta sa aveti cea mai memorabila vacanta. CET este agentul local a urmatorilor turoperatori: Express Travel International Germania, Austria and Elvetia.

Suport

Suntem nerabdatori in a va oferi asistenta in timpul celor mai bune zile ale anului, raspunzandu-va la toate intrebarile in ceea ce priveste excursia Dvoastra in Egipt. In hotelurile Red Sea ne gasiti zilnic la receptie, in timpul orelor de vizita. Pentru intrebari suplimentare, inafara orelor de program, puteti contacta reprezentantul telefonic, la nr afisat pe panoul informativ, sau sunati la biroul nostru, localizat in Grand Mall, zilnic, la numerele de telefon afisate mai jos: 0020 65 3463080/88/90 & 0020 1148441117/8

Cele mai bine vandute Serviciu

CET este un subsidiar al Grupului de hoteluri Red Sea si a fost fondat in anul 1982 cu doua birouri in Cairo si Hurghada. Cu cel mai de calitate serviciu, CET s-a extins in mai multe ramuri si a devenit una dintre companiile turistice de elita din Egipt.

+ 480 Angajat

Cu peste 480 angajati multi - lingvisti, cat si Egiptologi, oferim cel mai de calitate serviciu fiecarui oaspete si in fiecare saptamana ne putem ocupa de mii de oaspeti ajunsi aici in Egipt in vacanta.

Mai mult decat o locatie

Ne puteti gasi acum in Hurghada, Sharm El Sheikh, Luxor, Aswan si Taba.